Uterum med avkoppling och radio

Ett uterum kan vara konstruerade av tegel, trä, glas eller PVC. Det är en tegel eller trä bas som utgör det viktigaste stödet för det transparenta glaset . Glasen är stora och ofta klart istället för frostat . Taket kan vara av glaspaneler eller ett plastmaterial som släpper in solljus. Vissa uterum är konstruerade för vacker utsikt , medan andra är utformade för att samla in solljus för värme och ljus . Dessa , vanligen kallade solrum , finns i norrläge ( lågt stående sol vinkel ) eller kalla ( hög höjd ) platser . Solrum har väggar består av glas ( eller plast ) , ofta böjd att gå med fönster och glastak . Uterum tenderar att ha konventionella tak .

Fina uterum har högt i tak och en mer rymlig känsla . Dess sadeltak kompletterar befintliga tak linjer .
Nyare uterum är vanligtvis byggda av aluminium inramning med härdat glas som den primära strukturen . Uterums systemet är normalt konstruerade av aluminium isolerade paneler eller glas för ” high – end ” alternativ . Takfönster kan ingå i de isolerade paneler . På utsidan av taket är normalt konstruerade med en shingled takmaterial.

Medan majoriteten av Floridas uterum eller solrum i det förflutna verkade skiljas med hemmet , ställer nyare offentliga smaken en stor vikt i att blanda solrummet i arkitekturen i hemmet .

Med den senaste tekniken av glas och värmetålig teknik , sunrooms är användbara i både norra och södra klimat . Svenska uterum från zabra.se, är populära för löivsnjutare i hela landet.

Historia
Bondgårdar och stads rad bostäder presenterade en täckt veranda som en plats för användaren att sitta och slappna av . Med suburbanization of America, familjer används allt deras tillbaka uteplatser och trädgårdar för detta ändamål. Men vädret gjorde ofta uteplatser oanvändbara ibland , vilket ger ett incitament för familjer för att täcka och skärm i deras uteplatser för privatlivet och skydd .

Eftersom denna trend utvecklats , så gjorde förbättringar i glastillverkning , vilket gör det möjligt att fästa ihop storm fönster för att bifoga en uteplats utrymme .

Under 1960-talet , professionella re – modellering företag utvecklat prisvärda system för att bifoga en uteplats eller däck , som erbjuder design, installation , och full service garantier . Altan rum presenterade lätta, konstruerade takpaneler , enda fönster glas och aluminium . Dessa mångsidiga uteplats rum förlängde utomhussäsongen , gav skydd mot regn , vind och insekter , och gav husägare extra utrymme . Interiören i ett solrum värmer snabbt i solljus , även under kalla dagar , och kan vara ett sätt att värma upp en del av huvudbyggnaden i vilken solen rummet eller vinterträdgård öppnas . Möbler och anläggningar i ett solrum / vinterträdgård bör vara resistenta mot temperaturförändringar .

Eftersom kunderna blev mer energimedvetna och byggteknik medveten , uteplats och sunrooms blev tillgängliga med isolerglas , vinyl och vinyl – trä sammansatta ramverk , och mer avancerade konstruktioner . Många amerikanska företag började också erbjuda växthus och uterum , som var populär i Europa