Nagelvård i Kalmar och så några tips för fina naglar

Då har hela redaktionen varit iväg på nagelvård i Kalmar. Vi passade så klart på att köra lite radio därifrån och intervjua de som arbetade med nagelvård. Vi fick även lite tips på vad man kan göra själv för sina naglar mellan salongsbesöken. Det kan dock rekommenderas att besöka en salong och få nagelvård i Kalmar. Det är skönt att bli ompysslad! Här kommer de tips vi fick ta del av:

Om du vill ha längre naglar ska du massera dina naglar så ofta du kan! Massagen stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att dina naglar växer fortare

Är dina naglar missfärgade? Ha för vana att alltid måla med ett ofärgat lack innan du använder de färgade nyanserna. Då blir dina naglar inte missfärgade. Har du dessutom ytterligare ett lager ofärgat lack ovanpå färglacket, behåller dina naglar sin färg längre.

Olja är det bästa du kan använda till dina torra naglar! Det fungerar bra att doppa fingertopparna i lite varm olivolja.

Vill du få ditt nagellack att torka snabbare, ska du prova att stoppa dina naglar i kallt vatten efter att du penslat dem med lack.

Om dina naglar antagit en gulaktig färg kan du koka upp vatten och salt. Låt det svalna några minuter innan du stoppar ner fingrarna i vattenbadet. Låt dem vara kvar där i 20 minuter. Helst ska detta upprepas så ofta som möjligt. Till slut kommer dina naglar att vitna. Tycker du inte att det går fort nog kan du boka tid för lite avslappnande nagelvård i Kalmar!