Golf i Värmland på tapeten i studion idag!

Nu har vi haft några golfare hos oss i studion och de har pratat om sin golfresa till Värmland för ett tag sedan. De var lyriska över allt och tänkte passa på att boka in en tripp dit snart igen. De hade bott väldigt fint och blivit så trevligt bemötta överallt. Men det blir man väl alltid i Värmland? Vill du också boka en resa för att spela golf i Värmland, domle.se? Hoppas du klickar på länken i så fall :-). Vi pratade en del om golftermer och de berättade lite roliga historier de hört. En var lite smårolig och vi fnissade i våra mickar.

Det var två golfare från Göteborg som spelade golf. Den ena hade på sig ett ett par görsnygga krokodilskor. 
Den andre tittade på skorna och sa: Åh, vilka snygga krokodilpjuck! Var har du fått tag i dom?
Golfaren med krokodilpjucken svarade: jo, det var så här serru, jag åkte till Australien då va. Och så gick jag ut på jakt med min jädrigt stora bössa va. Då såg jag en krokodil. Pang, sa de så sköt jag honom då va. Jag vände jag på krokodilen och tog med honom hem och så fick jag så här fiiiina krokodilpjuck! 
Den andre golfaren svarade att det skulle minsann han också göra då. Efter något år sågs de igen och då hade den ena fortfarande inga krokodilpjuck på sig!

Han frågade snubben utan krokodilskor varför han hade sina vanliga pjuck på sig. Åkte han inte till Australien? Jomen visst, åkte jag ner till Australien. Och jag gick ut på jakt med den stora bössan. Och så såg jag en krokodil, och PANG, så sköt jag den. Och så vände jag på honom, men han hade inga skor på sig!!!

Visst är de roliga i Värmland! Vi tackar golfarna för inslaget och lämnat programmet för idag.