Bilverkstad för studenter i Karlskrona – vi pratar bilar i studion!

Det är tufft att klara sig som student och ännu tuffare att dessutom äga en bil på den skrala ekonomin. Vi har pratat bilar, kostnader och reparationer i studion idag. Att lämna in bilen på verkstad kan bli en kostsam historia. Det finns ibland erbjudande för studenter vilket underlättar mycket. Det rör sig oftast om enklare saker men all hjälp är välkommen. Vi hade en några studenter från Karlskrona i studion och även en kille som jobbar på en bilverkstad. Om du behöver hjälp med din bil, kan du klicka på länken för att få information om en bilverkstad i Karlskrona, olofssonskylarverkstad.se.

Diskussionerna rörde sig mest om kostnader för att äga en bil och hur mycket olika reparationer kan kosta samt att man måste förvänta sig att något kan hända med en äldre bil. En del studenter förstod inte alls nyttan med att äga en bil medan en del andra tyckte den var oumbärlig. Studerar man inne i Karlskrona och bor en bit utanför kan det vara en nödvändighet. Det är inte alltid at det går bussar som passar. Det är inte heller ovanligt att lite äldre studenter har barn vilket gör livet lättare med bil. De studenter med bil som vi hade hos oss hade bara behövt lämna in bilen på bilverkstad någon enstaka gång, vilket inte varit så kostsamt. Det är inte ovanligt att vissa bilverkstäder idag har avbetalning på kostnaderna.

Med det lämnar vi detta ämne och tackar studenterna och killen från bilverkstaden för att de ville komma till studion och diskutera.